UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Plaćena praksa u Lidlu Srbija – Prijave do 22. aprila

1 min read
Podeli

JEDINSTVENA PRILIKA ZA STUDENTE ZAVRŠNIH GODINA I DIPLOMCE BEZ ISKUSTVA

Nova Pazova, 3. april 2019. – Kompanija Lidl Srbija pokrenula je dvomesečni program prakse „A LIDL bit of Experience“ za studente završnih godina određenih fakulteta i visokih škola, kao i za diplomce bez iskustva koji žele da steknu praktična znanja i uvid u način rada u velikoj kompaniji. Prijave su moguće do 22. aprila putem sajta karijera.lidl.rs, a praksa počinje 1. jula, zvaničnim danom dobrodošlice za sve praktikante.

Kompanija Lidl, koja je nagrađena priznanjem „Top Employer Europe”, u Srbiji zapošljava preko 1.500 zaposlenih. Sa budućim praktikantima Lidl Srbija će sklopiti ugovor i obezbediti odgovarajuću mesečnu naknadu, i najvažnije od svega, pružiti im mogućnost učenja, profesionalnog razvoja i napretka.

Svaki od praktikanata imaće na raspolaganju pomoć mentora koji će ga uvesti u radno okruženje, detaljno ga upoznati sa radnim zadacima i davati mu smernice i povratne informacije o njegovom radu u cilju što kvalitetnijeg usvajanja znanja. Praktikanti koji uspešno završe ovaj program, dobiće preporuku, kao i potvrdu o završenoj praksi. Obaveze praktikanta su sprovođenje konkretnog projekta i obavljanje dnevnih zadataka, čime će steći uvid u rad sektora u kojem obavlja praksu.

Kandidati koji odgovaraju profilu budućeg praktikanta u kompaniji Lidl Srbija treba da budu studenti završnih godina fakulteta, visokih škola ili diplomci bez mnogo radnog iskustva, prema kriterijumima definisanim u opisima pozicija na sajtu karijera.lidl.rs. Dodatno, treba da imaju preduzetnički duh, samoinicijativu, dobre organizacione sposobnosti, te da budu komunikativni i odgovorni.

Prijave traju do 22. aprila, a svi zainteresovani studenti i diplomci mogu da dobiju više informacija i pošalju svoje prijave putem sajta karijera.lidl.rs.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link