UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

KOMPANIJA LIDL SRBIJA I GRAD BOR ZAJEDNIČKI OBNOVILI DEČIJE IGRALIŠTE

1 min read
Podeli

Bor, 16. septembar 2019. – Dečije igralište u Boru, pored Lidlove prodavnice u ulici Zeleni bulevar bb, zasijalo je danas novim bojama, i spremno je za igru dece i mladih zahvaljujući saradnji Grada Bora i kompanije Lidl Srbija, koja je pomogla obnovu ovog igrališta.

Kompanija Lidl Srbija je izdvajanjem sredstava, kroz zajednički projekat sa Gradom, doprinela ostvarenju ideje da igralište postane lepše mesto za usvajanje novih i negovanje starih sportskih navika, i time još jednom pokazala brigu prema zajednici u kojoj posluje.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas u Boru, i što donacijom kojom smo pomogli opremanje igrališta, možemo da izmamimo osmehe na licu najmlađih, ali i da pokažemo našu zahvalnost građanima Bora kao zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju već skoro godinu dana otkako u ovom gradu postoji Lidl prodavnica“ , izjavila je Ivana Vukić iz korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalio se kompaniji Lidl Srbija rekavši da je rekonstrukcija ovog igrališta važan projekat za dobrobit građana Bora.

„Sa ponosom ističem da je ovo još jedan uspešan projekat uređenja igrališta u našem gradu, koji smo ovog puta zajednički realizovali sa kompanijom Lidl Srbija, a koja je na ovaj način pokazala društveno odgovorno poslovanje. Drago mi je što će stanovnici, a prvenstveno mališani naše najveće mesne zajednice moći da kvalitetno provode svoje vreme na ovom igralištu, i što smo obnovom ovog sportskog terena uslišili potrebe naših sugrađana”, rekao je Milikić.

Izvor: kompanija.lidl.rs

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link