UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

KOMPANIJE HENKEL I DELEZ SRBIJA PODRŽALE SU PROGRAM CRVENOG KRSTA

2 min read
Podeli

Beograd, 12. septembar 2019. – Zahvaljujući ovim kompanijama, svi potrošači imaće priliku da podrže akciju pod nazivom „Za dečiju igru na svežem planinskom vazduhu“ i kupovinom Merix proizvoda u Maxi, Tempo i Shop&Go radnjama, doniraju 10 dinara Crvenom krstu Srbije.

Generalni direktor sektora Deterdženti i kućna hemija Đorđe Popović, istakao je da je kompanija Henkel sa velikim zadovoljstvom podržala pomenuti projekat podrške Crvenom krstu. „Veoma nam je drago što možemo da podržimo Crveni krst Srbije u njihovom radu i što zajedno sa našim partnerima i potrošačima možemo da pomognemo odlazak dece na zimovanje i na taj način im ulepšamo odrastanje. Kompanija Delez je partner sa kojim delimo iste vrednosti i želju da, pored uspešnog poslovanja, pomognemo društvu u kojem živimo, što smo do sada činili brojnim zajedničkim akcijama kojih će sigurno biti i u budućnosti.“

Kao kompanija koja je strateški opredeljena i usmerena na pružanje podrške lokalnoj zajednici, posebno zadovoljstvo i radost nam pričinjavaju humanitarne akcije namenjene najmlađima. Lepota ove inicijative ogleda se i u tome što je realizujemo sa našim dugogodišnjim partnerom – kompanijom Henkel i što smo opet u prilici da zajedno podržimo rad Crvenog krsta Srbije“, rekla je Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

Član UO Crvenog krsta Srbije i sekretar Crvenog krsta Čukarica Zvezdan Bradić izrazio je zahvalnost kompanijama na pokazanoj spremnosti da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije. „Henkel i Delez pokrenuli su akciju za oporavak dece sa smetnjama u razvoju i socijalno ugrožene dece, zahvaljujući kojoj će deci iz navedenih kategorija biti omogućeno zimovanje. Radujemo se saradnji sa pomenutim kompanijama i u narednim godinama, budući da su pokazale društvenu odgovornost u praksi i postale primer za druge kompanije širom Srbije“, dodao je Bradić.

Ispred kompanije Henkel obratio se i direktor fabrike u Kruševcu Dušan Antonijević, koji se osvrnuo na njeno uspešno poslovanje u tekućoj godini. “Ove godine u Kruševcu smo proširili naš proizvodni kapacitet za deterdžente i kućnu hemiju investicijom većom od 30 miliona eura“, rekao je Antonijević. On je istakao da se Henkelova fabrika za deterdžente i kućnu hemiju u Kruševcu nalazi među najboljim fabrikama Henkel sistema. „Zahvaljujući izuzetno posvećenom i profesionalnom radu zaposlenih, u mogućnosti smo da brzo i stručno ispunimo zahteve dinamičnog tržišta i ponudimo rešenja koja su neophodna. Narednih godina nameravamo da nastavimo kontinuirane investicije u nove tehnologije i proširenje proizvodnih kapaciteta u Kruševcu.“

On je ukazao i da je kompanija Henkel Srbija do sada investirala više od 200 miliona evra u tržište, a da se u 2019. godini našla na listi top 10 izvoznih kompanija iz Srbije, zahvaljujući izvozu koji ostvaruje iz Kruševca plasirajući svoje proizvode direktno na više od 30 tržišta zemalja širom sveta.

Izvor: advertiser-serbia.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link