UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Radno okruženje

UniCredit Banka među najboljim poslodavcima u Evropi

2 min read
Podeli

Beograd, 14. februar 2020. – Top Employers Institut sertifikovao je UniCredit Banku Srbija i UniCredit Grupu kao jednog od vodećih poslodavaca u Srbiji i u Evropi zbog izvanredne ponude za zaposlene, čime je potvrđen status UniCredita kao odličnog mesta za rad saopštili su iz UniCredit Banke. Lokalni sertifikati dodeljeni su, pored Srbije, u još sedam zemalja članica UniCredita.

Godišnje međunarodno istraživanje koje sprovodi Top Employers Institut sa sedištem u Holandiji,  prepoznaje vodeće poslodavce širom sveta: one koji pružaju odlične uslove za zaposlene i neguju i razvijaju talente na svim nivoima organizacije.

Ivana Ivić, direktorka Direkcije ljudskih resursa UniCredit Banke Srbija, izjavila je:  „Izuzetno smo ponosni na to što smo prepoznati kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji i Evropi. Duboko verujem da je uslov da postanete vrhunski poslodavac taj da imate vrhunske radnike, jer zaposleni čine UniCredit najboljim mestom za rad. Ovaj sertifikat još jednom pokazuje da smo mi primer dobre prakse kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, gde su razvoj i napredovanje na prvom mestu. UniCredit Banka je snažno posvećena održavanju ravnoteže između privatnog i poslovnog života naših zaposlenih. U prilog tome, između ostalih dobrih primera, govori i činjenica da svi zaposleni imaju slobodan dan za svoj rođendan, a koleginice i kolege čija deca kreću u prvi razred osnovne škole taj dan provode sa njima umesto na poslu.“

Sertifikat Top Employer se bazira na iscrpnom istraživačkom procesu i nizu standarda koji moraju da budu zadovoljeni. Svi dostavljeni podaci su bili nezavisno revidirani i potvrdili su izanredne radne uslove u UniCreditu, dodelivši tako banci mesto u odabranoj grupi nosilaca sertifikata Top Employers.

Top Employers Institut ocenjivao je uslove za zaposlene UniCredit Banke na osnovu sledećih kriterijuma: strategija talenata, planiranje radne snage, akvizicija talenata, uvođenje novih zaposlenih u rad, učenje i razvoj, upravljanje poslovnim rezultatima, razvoj veština rukovođenja, upravljanje karijerom i sukcesijom, plaćanje i nagrađivanje i korporativna kultura.

Izvor: UniCredit Banka

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link