UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Zaposleni Telekoma Srbija prikupili više od 16,7 miliona dinara za pomoć područjima nastradalim u poplavama

1 min read
Podeli

Beograd, 7. jul 2014. – U humanitarnoj akciji organizovanoj u okviru kompanije, zaposleni Telekoma Srbija prikupili su više od 16,7 miliona dinara koji će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Srbije za pomoć područjima nastradalim u poplavama. Na ovaj način, zaposleni su još jednom pokazali visok nivo humanosti, pored pojedinačne pomoći koju su tokom i nakon ukidanja vanredne situacije upućivali kriznim štabovima, Crvenom krstu i prihvatilištima.

Podsećamo, odmah po otvaranju namenskog računa Vlade Srbije za pomoć ugroženom stanovništvu Telekom Srbija bio je među prvim kompanijama koje su se odazvale apelu i uplatio 5 miliona dinara kao hitnu pomoć. Kompanija je konstantnim prisustvom na terenu održala stabilnost telekomunikacionog sistema, obezbeđena su značajna sredstva u robi i uslugama i omogućene mnoge olakšice stanovništvu na ugroženim teritorijama. Pokrenut je humanitarni broj 0800-222-333 sa instrukcijama za postupanje tokom i nakon poplava i aktiviran humanitarni SMS broj 1003 putem kojeg su korisnici mt:s mreže do 1. jula donirali više od 77 miliona dinara.

Kompanija Telekom Srbija će i u narednom periodu, u koordinaciji sa Kancelarijom za pomoć i obnovu poplavljenih područja Vlade Republike Srbije, nastaviti sa aktivnostima kako bi se našim sugrađanima pomoglo i u danima obnove koji slede.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link