UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Case Study Ostalo Vesti

Društveno odgovorno poslovanje – primeri dobre prakse

1 min read
Podeli

Beograd, 23. oktobar 2019. – Privredna komora Srbije je objavila publikaciju “Društveno odgovorno poslovanje – primeri dobre prakse” u kojoj je učešće uzelo 15 kompanija – finalista i dobitnika Nagrade za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert u 2018.

Publikacija sadrži 15 primera društveno odgovornih projekata- aktivnosti koje su kompanije realizovale u toku 2017. i 2018. godine.

Projekti su u vezi pozitivnog uticaja na lokalnu zajednicu: – Tarkett Cares; – Pokrećemo pokretače; – Programeri za Novosađaneu oblasti edukacije:  – Osnaživanje IKT zajednice na lokalnom i nacionalnom nivou, stipendiranja, – Vidimo talente skrivene u vama, – Povezivanje visokog obrazovanja i nauke sa privredom;- Otvaranje regionalnog centra za učeničko i omladinsko preduzetništvo Jugoistočne Srbije; – Podrška i ulaganje u obrazovanje mladih i talentovanih srednjoškolaca; podrške startapovima – DM Inkubator; – unapređenja zdravlja – Podrška NIS-a zdravstvenim ustanovama u Srbiji, – Zajedno za bolje zdravlje; podsticaja rađanja – Za budućnost rastemo zajedno; ..), zaštite životne sredine: – Krivošija 2018; – Izrada artikala od tekstilnog otpada, podrške bivšim sportistima: – Olimpijsko srce.

Publikacija možete pogledati na linku

Izvor: pks.rs

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link