UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Budi deo najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju

1 min read
Podeli

Beograd, 30. novembar 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studente da se prijave za učešće na sedmoj međunarodnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju – CSR FORUM. Prvih dvadeset studenta koji se prijave za učešće dobiće besplatnu kotizaciju.

Ukoliko te zanima kako:

  • posluju kompanije koje su vođene socijalnom misijom
  • kompanije mogu da budu odgovorni član društva
  • se kompanije angažuju u lokalnoj zajednici
  • mala preduzeća posluju na društveno odgovoran način

Ali i:

Ko su kompanije u Srbiji koje su se našle na prvoj nacionalnoj listi kompanija koje posluju na društveno odgovoran način, te koje kompanije u Srbiji izveštavaju po međunarodnoj metodologiji o svom društveno odgovornom poslovanju, prijavi se popunjavanjem kratkom formulara na sledećem linku ili ovoj stranici.

CSR Forum je godišnji događaj u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, koji domaćem poslovnom, javnom i civilnom sektoru predstavlja aktuelna rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Ova konferencija ima za cilj da stimuliše razvijanje međusektorske saradnje, kao preduslova za održivi razvoj društva.

Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Nacionalni je partner vodećih svetskih CSR udruženja – CSR Europe, CSR360 GPN. Za više informacija posetite: www.odgovornoposlovanje.rs.

Smart kolektiv je pionir u promociji i razvoju teme društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Vođena idejom spajanja biznisa i društva, organizacija pokušava da primeni iskustvo i logiku biznisa na rešavanje važnih društvenih problema. Za više informacija posetite: www.smartkolektiv.org.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link