UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Izabrani novi članovi Upravnog odbora Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 19. novembar 2015.Novoizabrani članovi Upravnog odbora  Foruma za odgovorno poslovanje su Tijana Koprivica,Chief Business Sustainability Officer, Delta Holding, Dragan Lupšić, Direktor sektora za odnose sa javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora, Branka Letica, Direktor Sektora za PR i marketing komunikacije, Banca Intesa, Mila Dimitrijević, Rukovodilac odeljenja marketinga i komunikacija, EY.

Upravni odbor  je izvršni organ Foruma sastavljen od 5 članova. Članovi UO biraju se na mandat od 3 godine prostom većinom glasova kompanija članica na godišnjem sastanku ili elektronskim putem. Funkcije članova UO su dobrovoljne i neplaćene.

Kroz angažovanje u radu Upravnog odbora članice imaju priliku da učestvuju u kreiranju plana aktivnosti, definisanju pravaca razvoja mreže i pokretanju konkretnih inicijativa, kao i priliku da dodatno pozicioniraju sebe i svoju kompaniju preuzimanjem liderske uloge kada je društveno odgovorno poslovanje u pitanju.

Forum za odgovorno poslovanje izražava veliku zahvalnost članovima Upravnog odbora 2013-2015, koji su svojim radom doprineli razvoju novih projekata i promociji društveno odgovornog poslovanja: Dragana Roter, Rukovodilac korporativnih komunikacija, VIP mobile, Olja Stojanović, Direkor za odnose s javnošću i komunikacije, Coca Cola Hellenic, Marina Savić, Rukovodilac korporativnih komunikacija Atlantik grupe za Srbiju i Makedoniju, Aleksandar Milošević, Menadžer komunikacija, Holcim Srbija, Aleksandra Nenadović, Rukovodilac odeljenja za komunikacije, Societe Generale Srbija.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link