UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Nastavlja se humanitarna akcija Novogodišnja kutija

2 min read
Podeli

Beograd, 20. novembar 2015. – Credit Agricole banka Srbija i kompanija METRO Cash & Carry Srbija, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, potpisale su novi sporazum o saradnji i najavili zajedničko učešće u humanitarnom projektu Novogodišnja kutija.

U ime Grada sporazum je potpisala gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić, ispred kompanije METRO Cash & Carry Srbija, generalni direktor Roberto Mancuso, a sa strane Credit Agricole banke Srbija Svetozar Šijačić, član Izvršnog odbora CA banke i Raško Tomašević, Rukovodilac za marketing, komunikacije i poslovanje sa fizičkim licima. Ovom prilikom prisutnima se obratio i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali. On je ocenio da potpisivanje ovog sporazuma predstavlja jedan od osnova socijalne politike Grada Beograda i zahvalio partnerima na učešću i inicijativi.

Projekat Novogodišnja kutija uspešno se realizuje od 2009. godine, i do sada je više od 6.000 dece primilo novogodišnje paketiće. Od ove godine akcenat se stavlja na podršku prirodnim porodicama i na unapređenje kvaliteta života dece u njima.

U okviru akcije, Crédit Agricole Srbija i METRO Cash & Carry Srbija će donirati proizvode i sredstva za novogodišnje paketiće za najmlađe i organizovati predstavu tokom koje će mališanima biti uručeni paketići koji će im na pravi način dočarati radost prazničnog darivanja.

Novogodišnja kutija je nastavak humanitarne akcije Magični doručak, koju su kompanije Crédit Agricole banka Srbija i METRO Cash & Carry Srbija i nevladina organizacija Banka Hrane organizovale početkom ove godine. Tada je za potrebe škola za decu sa smetnjama u razvoju obezbeđeno više od osam i po tona hrane.

Izvor: Crédit Agricole banka Srbija

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link