UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Konkursi Korporativno volontiranje Nagrada za korporativno volontiranje Vesti Volontiranje

NOMINUJTE PARTNERA IZ BIZNIS SEKTORA ZA GODIŠNJU NAGRADU ZA KORPORATIVNO VOLONTIRANJE

1 min read
Podeli

Beograd, 27. oktobar 2016 – Ukoliko ste imali prilike da sarađujete sa, ili ste čuli za kompaniju koja je u prethodnoj godini pomagala zajednicu tako što je uključivala svoje zaposlene da svojim volonterskim radom, svojim stručnim znanjima ili veštinama pomognu zajednicu, nominujte je za našu godišnju Nagradu za korporativno volontiranje popunjavanjem kratkog upitnika u nastavku.

Forum za odgovorno poslovanje raspisao je konkurs za godišnju nagradu za koprorativno volontiranje. Sve do 10. novembra možete da nominujete kompanije koje su u prethodnih godinu dana uključile zaposlene u podršku zajednici, stavljajući na raspolaganje njihova znanja, veštine i vreme.

Više informacija o Nagradi saznajte na sledećoj stranici.

Korporativno volontiranje postaje sve zastupljenija praksa društveno odgovornih kompanija. U toku prošle godine, više od 1800 radnih dana posvetili su zaposleni članica Foruma za odgovorno poslovanje društvenim ciljevima, a na ovaj način svaki peti zaposleni imao je priliku da uz podršku svoje kompanije doprinese društvu. Nagrada za korporativno volontiranje još jedan je način da se istakne značaj prakse nefinansijskog davanja.

Doprinesite promociji dobrih praksi!
Popunite upitnik na sledećem linku.

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link