UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Postanite član kluba donatora – Banka hrane Beograd

1 min read
Podeli

Beograd, 31. oktobar 2016.Banka hrane Beograd poziva društveno odgovorne kompanije da postanu član njihovog Kluba donatora. Klub donatora podrazumeva uključivanje po jedne kompanije svakog meseca, čiji zaposleni će donirati namirnice, a akcija sa svakim članom Kluba biće definisana specifično i namenjena posebnoj ciljnoj grupi. Na ovaj način Banka hrane nastoji da svakog meseca obezbediti različit asortiman namirnica za naše najugroženije sugrađane.

U programe Banke hrane Beograd uključena su sva socijalno-ugrožena lica, te Banka  pomaže deci i mladima sa smetnjama u razvoju ili bez roditeljskog staranja, osobama sa invaliditetom, samohranim majkama/ roditeljima, raseljenim licima, porodicama bez primanja, beskućnicima, starim licima, korisnicima narodnih kuhinja, korisnicima Sigurnih kuća, nezaposlenima, Romima, povratnicima u društvo itd.

Banka hrane Beograd je nevladina, humanitarna organizacija osnovana sa ciljem da se uključi u borbu protiv siromaštva i gladi kao njenog najtežeg oblika. U periodu od 2006.godine sakupili smo 1 458 tona namirnica i pomogli preko 100 000 ljudi širom Srbije zahvaljujući saradnji sa preko 120 različitih udruženja, institucija, organizacija.

Banka hrane Beograd je  do sada od proizvođača prehrambenih proizvoda i trgovinskih lanaca sakupila 1.458 tona hrane i u saradnji sa preko 100 udruženja pomogla ljudima koji se nalaze na socijalnoj margini našeg društva.

Više o Klubu donatora saznajte ovde i ovde.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link