UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Partizan pokrenuo akciju “Da nam svima bude toplo”

1 min read
Podeli

Beograd, 1. novembar 2016. – FK Partizan poziva sve koji navijaju za crno-bele, simpatizere kluba i ljude dobre volje da se i ove godine priključe humanitarnoj akciji “Da nam svima bude toplo”  i ne bi li se na taj način pomoglo ugroženom stanovništvu u Srbiji i regionu. Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život.

Pozivamo Vas da čistu garderobu, kao i konzervirane namirnice donesete svakim radnim danom od 09-16h u službene prostorije FK Partizan, Humska 1 kancelarija 216 i na taj način date svoj doprinos ovoj akciji. Pozivamo i kompanije da se priključe našoj akciji i doniraju prema mogućnostima garderobu, prehrambene proizvode, televizore, galanteriju, građevinski materijal, kompjutere, sveske za školu i radni pribor, tako što će nas kontaktirati putem mejla marketing@partizan.rs.

Često zaboravimo koliko ima onih koje će usrećiti ono što je nama svakodnevnica- topao šal, kapa, ćebe ili tegla ajvara. Zato ne budimo lenji, već izdvojimo malo vremena i osnovnih sredstava da pomognemo našim prijateljima koji nemaju. Mi nemamo bliže jedne od drugih, zato ne zaboravi onog pored tebe. – navodi se u saopštenju kluba Partizan.

Akcija traje do 22. decembra. 

Izvor: sport.blic.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link