UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Za studente: Praksa u Forumu

1 min read
Podeli

Beograd, 22. septembar 2016. – Forum za odgovorno poslovanje poziva studente i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave na konkurs za četvoromesečnu radnu praksu na kojoj će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.

Konkurs je otvoren za studente/kinje završnih godina, master studija ili mlade diplomce koji su zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje).

Tražimo kanditate/kinje koji su:

  • posvećeni rešavanju društvenih problema;
  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • spremni da preuzmu inicijativu;
  • željni da steknu nova znanja i veštine;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije.

Praktikanti će biti uključeni u poslove logističke i administrativne podrške koordinatorima projekata, poslove komunikacije sa partnerima i pripreme dokumenata, izveštaja i prezentacija.

Osim prilike za usavršavanje i sticanje radnog iskustva, mladi će dobiti mogućnost saradnje sa najvećim i najodgovornijim kompanijama, socijalnim preduzećima, uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Svi koji uspešno završe praksu dobiće potvrdu, kao i simboličnu mesečnu novčanu nadoknadu (fiksni iznos) koja je namenjena refundaciji osnovnih troškova prakse (npr. lokalni transport i troškovi ishrane).

Prijava se vrše slanjem CV-a i motivacionog pisma sa naznakom: Prijava za praksu, na i-mejl adresu kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Konkurs je otvoren do 3. oktobra.

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link