UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Vesti

Nova generalna direktorka L’Oréal-a za Adria-Balkan regiju

1 min read
Podeli

Beograd, 27. februar 2020. godine – Vanja Panajotova (Vanya Panayotova) imenovana je za novu generalnu direktorku L’Oréal-a za tržišta Adria-Balkan regiona, uključujući i Srbiju. Ona će početkom marta zameniti Brigite Štreler (Brigitte Streller), koja će preuzeti nove dužnosti u L’Oréal Grupi nakon 15 godina uspešnog rukovođenja ovim regionom.

Vanja Panajotova dolazi sa pozicije generalne direktorke L’Oréal-a u Rumuniji i ima bogato dvadesetogodišnje radno iskustvo u sektoru robe široke potrošnje, kao i impresivnu karijeru u vođenju međunarodnih kompanija i velikih preduzeća. Karijeru je započela u kompaniji Procter & Gamble, a zatim prešla u Mondelez International, gde je napredovala radeći na tržištima istočne Evrope, Afrike i Bliskog istoka. U Rumuniju je došla 2017. kao generalna direktorka kompanije Orbico, a 2018. pridružila se L’Oréal Grupi na poziciji generalne direktorke L’Oréal Rumunije. Sa dokazanim uspehom u biznisu i izuzetnim poznavanjem država u ovom regionu, Vanja će povezivanjem najboljih praksi doprineti daljem uspehu i rastu tržišnog udela L’Oréala u svim državama za koje je sada zadužena.

Brigite Štreler nastaviće svoju uspešnu karijeru kao generalna direktorka L’Oréal-a za tržišta Češke, Mađarske i Slovačke.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link