UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Startap mreža iz Silicijumske doline stiže u Srbiju

1 min read
Podeli

Beograd, 13. oktobar 2015. – U Srbiji počinje da radi Founder Institute, najveći globalni program za trening startapa koji osnivaju tehnološke (i druge) kompanije iz Silicijumske doline.

Najavljeno je serija informativnih radionica od kojih će se prva održati 14. oktobra 2015. godine u Beogradu, sa početkom u 18 časova, u Dečijem kulturnom centru Beograda, Takovska 8.

Pored direktora programa Founder Institute u Srbiji, na radionici će biti uspešni preduzetnici koji će podeliti svoja iskustva o tome kako su osnovali i razvili svoje kompanije u Srbiji, a među njima su Nađa Jokanović suvlasnica Wannabe magazina, Vlada Nikolić osnivač Limundo.com i Dejvid Škoč (David Shcoch) osnivač Startlab investicionog fonda.

– Ne morate napuštati redovan posao da biste osnovali svoju kompaniju – poručuju u saopštenju.

Takođe, svi koji se prijave do 11. decembra stiču pravo na besplatan preduzetnički test koji je Founder Institute nekoliko godina razvijao u saradnji sa profesionalnim psiholozima i sociolozima i koji će dati odgovore na pitanja kao što su: koji ste tip preduzetnika, koliki su vaši preduzetnički potencijali, da li posedujete negativne preduzetničke osobine i slično, navedeno je u saopštenju.

Više informacija možete pročitati OVDE.
Pratite novosti na “Facebook” stranici.

Izvor: ekapija

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link