UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Korporativno volontiranje Ostalo Vesti

Zajednička ekološka akcija NIS-a i grada Pančeva na uređenju keja na Tamišu

1 min read
Podeli

Pančevo, 18. maj 2018. – U zajedničkoj volonterskoj i ekološkoj akciji NIS-a i Grada Pančeva koja je danas organizovana na keju kod Tamiša, učestvovalo je 80 radnika Rafinerije nafte Pančevo, učenici srednjih škola i kajakaškog kluba iz Pančeva, kao i zaposleni gradskih komunalnih preduzeća iz Pančeva.

Zajedničkom akcijom na delu keja kod ulice Milorada Bate Mihajlovića, preko puta Crvenog magazina, uređene su zelene površine i staze, sakupljen otpad i ofarbane klupe, tako da žitelji Pančeva i njihovi gosti mogu da uživaju u uređenoj obali i parkovima na ovom delu keja na Tamišu.

pancevo-volonterska-2-sajt

Akciju je podržavala Gradska uprava grada Pančeva, JKP „Zelenilo“ i JKP „Higijena“, a ona predstavlja nastavak tradicionalne ekološke i volonterske akcije koju zaposleni u NIS-ovoj Rafineriji nafte u Pančevu organizuju već niz godina.

Do sada, ona je realizovana u krugu rafinerije svakog proleća, sa namerom da zaposleni urede svoje okruženje.

Ulaganje u zaštitu životne sredine je deo našeg strateškog opredeljenja, a dokaz toga su konstantna ulaganja u modernizaciju i primenu novih, čistijih tehnologija u Rafineriji nafte Pančevo. Tako je i ova volonterska akcija odraz korporativne kulture naše kompanije, kao i dobre saradnje sa gradom Pančevom usmerene ka čistijem i uređenijem gradu.

Uvereni smo da će uređenje zajedničkog prostora u kome živimo postati naša tradicija na zadovoljstvo svih Pančevaca, istakao je Vladimir Gagić, direktor NIS-ovog Bloka Prerada.

Izvor: nis.eu

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link