UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19

Kliničkom centru Kragujevac donacija od 2 miliona

1 min read
Podeli

Beograd, 24. mart 2020. – Prema pisanju portala InfoKG, Advokatska komora Kragujevac donirala je dva miliona dinara ovdašnjem Kliničkom centru za nabavku neophodne opreme i aparata za borbu protiv Korona virusa.

“Želja nam je bila da pomognemo i damo svoj doprinos u borbi protiv Korona virusa. Nažalost, zbog roka isporuke nismo donirali respirator kao što smo planirali, ali svakako novac koji smo obezbedili biće utrošen za kupovinu pumpi za respiratore i drugih aparata i opreme za brobu protiv virusa Covid-19”, izjavio je za InfoKG, predsednik Advokatske komore Kragujevac, Zvonko Marković. 

Iz Advokatske komore Kragujevac poručuju da će u skladu sa mogućnostima i potrebama u narednom periodu nastaviti da pomažu Kliničkom centru i pozivaju sve privrednike i kompanije da slede njihov primer i pomognu ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Izvor: InfoKG

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link