UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Imlek-ova novogodišnja donacija za nezbrinutu decu

2 min read
Podeli
Imlek donacija

Beograd, 17. decembar 2020. godine – Štićenici iz brojnih ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije, ove godine su ispod jelke zatekli mlečne paketiće kojima ih je obradovala Moja Kravica. U ulozi Deda Mraza našla se kompanija Imlek, kako bi najmlađima ulepšala praznične dane.

Praznična atmosfera je omiljena među decom svih uzrasta, a zbog još uvek aktuelne pandemije, ove godine je više nego ikada potrebno omogućiti im da se osećaju sigurno i bezbrižno tokom prazničnih dana. Kompanija Imlek je odlučila da unese praznični duh u živote mališana, pa je u skladu sa tim tradicionalno obradovala štićenike Svratišta za decu u Beogradu, Zavoda za vaspitanje dece u Beogradu, kao i Dečijeg sela dr Milorad Pavlović u Sremskoj Kamenici. Srećno i zdravo odrastanje je najvažniji deo života svakog čoveka, zbog čega kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima koji se ogledaju u pomoći najmlađima, posebno u ovoj situaciji kada ne idu u školu i razdvojeni su od svojih drugara.

„Ova godina je bila izazovna za sve, tako da ni praznični duh nije onakav kakav pamtimo. Ipak, pravo svakog deteta je da tokom novogodišnjih praznika uživa u prazničnoj atmosferi koja odiše ljubavlju, srećom i slavljem. Mi se trudimo da svake godine Moja Kravica mlečnim paketićima obradujemo mališane iz ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije, kojoj su pomoć i pažnja uvek potrebni, a ove godine smo želeli da im posvetimo posebnu pažnju i podsetimo ih da neko misli na njih tokom prazničnih dana. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Tagovi:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link