UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija

Kompanija „Heineken Srbija “ donirala 12 miliona dinara za respiratore

1 min read
Podeli

Beograd, 24. mart 2020. – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa Nikosom Zoisom, direktorom kompanije „Heineken Srbija“, koja se obratila Ministarstvu sa željom da donira 12 miliona dinara za nabavku respiratora.

Đorđević je rekao da država čini sve da zaštiti svoje građane, pruži im neophodnu negu i sačuva njihove živote, ali i da je svaka donacija i pomoć od velikog značaja za čitavu zemlju.

Veoma sam ponosan na to što u Srbiji imamo društveno odgovorne kompanije koje posluju dobro i brinu o svojim ljudima i zajednici. Uz ovakvu pomoć siguran sam da ćemo mnogo lakše i brže izaći iz ovog perioda, naglasio je ministar.

On je, u ime Vlade Srbije, izrazio zahvalnost na ovoj donaciji, i istakao da se nada da će i druge kompanije slediti ovaj primer i time pomoći našoj zemlji i građanima.

Zois je rekao da ta kompanija saoseća sa svima koji su pogođeni ovom bolešću i da je upravo zato odlučila da donira sredstva za dodatne respiratore u bolnicama.

Izvor: srbija.gov.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link