UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Filantropija Konkursi Projekat za unapređenje okvira za davanje

Konkurs Slavimo filantropiju

1 min read
Podeli

Beograd, 25. jun 2020. godine – Fondacija Ana i Vlade Divac otvorila je konkurs Slavimo filantropiju. Cilj konkursa je pružanje podrške lokalnim udruženjima i fondacijama za realizaciju lokalnih kampanja sa ciljem promocije filantropije, kulture davanja i transparentnosti među građanima i građankama u lokalnoj zajednici, sa ciljem rasta filantropskih davanja, razvoja međusektorskih partnerstava na lokalu i podizanju nivoa transparentnosti i poverenja građanki i građana u organizacije civilnog društva.

Udruženja i fondacije za realizaciju projekta/kampanje mogu dobiti do 200.000 dinara. Za prvi krug selekcije, organizacije se mogu prijaviti do 25. jula 2020. godine

Sve informacije o konkursu dostupne su na www.divac.com/slavimofilantropiju . 

Konkurs Slavimo filantropiju deo je Projekta za unapređenje okvira za davanje koji sprovodi Koalicija za dobročinstvo, a finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart Kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link