UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija

Nije svejedno da li smo tu jedni za druge

1 min read
Podeli

Beograd, 28. mart 2020. – Kompanija Nectar priključila se apelu Privredne komore Srbije i donacijom od 5 miliona dinara za nabavku testova podržala borbu protiv korona virusa.

Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni. Donacijom kroz Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života naših građana. Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici“ , ističe direktor kompanije Nectar, Mihailo Janković.

Dodatno, proizvodi kompanije će biti donirani volonterskim centrima širom Srbije.

Nectar je prepoznat kao porodična kompanija posvećena zajednici u kojoj posluje insistirajući na beskompromisnom kvalitetu. Kompanija je krajem februara predstavila svoj prvi izveštaj o održivom poslovanju, a ranije, krajem prošle godine, osnovala i Nije Svejedno Fondaciju kroz čiji rad nastoji da strukturira i usmeri korporativnu filantropiju na uređen, transparentan i efikasan način.

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link