UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Mala i srednja preduzeća

Perić Trans Company pruža podršku od 3 miliona dinara

1 min read
Podeli

Beograd, 28. mart 2020. – Peric Trans Company pridružio se zajedničkim naporima u borbi protiv korona virusa i nastavlja da daje svoj doprinos i u ovim teškim vremenima. Donacija od 3 miliona dinara upućena je Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje kao podrška za obezbeđenje medicinske opreme za najteže obolele pacijente od virusa Covid-19.

Ovim putem upućujemo apel svim našim kolegama i ostalim preduzećima koja su u mogućnosti, da pomognu koliko god mogu da bismo zajedno iz ovoga izašli što pre, zdravi i jači. Društvena odgovornost je u ovom trenu od krucijalnog značaja za naš narod”, saopštila je Branka Perić Šljivić, direktorka preduzeća putem LinkedIn-a.

Peric Trans Company bavi se transportnim uslugama, kao i prodajom transportnih i građevinskih mašina, a među onima koji su prethodnih dana vredno radili osiguravajući da se dostava svih životnih namirnica odvija neometano su i vozači. Posao vozača, i u regularnim uslovima je naporan, a Perić Šljivić, ranije je javno pohvalila sve vozače koji se takođe nalaze na prvoj liniji fronta, osiguravajući da sve funkcioniše i da sve isporuke budu izvšene na vreme.

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link