UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 FOP FOP aktuelnosti Mala i srednja preduzeća Vesti

Meet up #3 za mala i srednja preduzeća: Primena novog pravilnika za poslodavce

1 min read
Podeli

Beograd, 13. jul 2020. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u saradnji sa Gecić Law organizuju MeetUp #3 za mala i srednja preduzeća na temu novog Pravilnika o preventivnim merama za bezbedan i zdrav rad za sprečavanje pojave i širenja epidemije zarazne bolesti koji je stupio na snagu 11. jula.

U želji da omogući razmenu informacija i dodatno podrži mikro, mala i srednja preduzeća, Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sve zainteresovane da se priključe događaju i čuju korisne informacije od članova tima Advokatske kancelarije Gecić Law koji čine Danica Misojčić, Suzana Dončić i Žarko Popović. U uvodnom delu, ukratko će se obratiti članica UO Foruma za odgovorno poslovanje, Željka Ćirić Jakovljević.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja donelo je pravilnik za poslodavce i zaposlene sa preventivnim merama za sprečavanje širenja epidemije korona virusa. Pravilnik propisuje obaveze za poslodavce i zaposlene. U skladu sa pravilnikom, poslodavci treba do 10. avgusta da donesu plan primene mera.

Prijava za događaj se vrši putem prijavnog formulara koji se nalazi na OVOM LINKU.  

Poziv sa agendom možete preuzeti ovde.

Događaj je deo Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link