UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija Tržište

Tončev gradnja stavila hotel „New City“ na raspolaganje gradu Nišu

1 min read
Podeli

Beograd, 19. mart 2020. – Kako piše portal Jug media, kompanija Tončev gradnja, u čijem je vlasništvu hotel New City u Nišu, stavila je na raspolaganje hotelske kapacitete gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa. Namena hotela New City biće definisana odlukom kriznog štaba na čijem je čelu gradonačelnik Niša, a troškove smeštaja će snositi kompanija Tončev gradnja.

“U hotelu New City sa Nišlijama smo delili samo lepe i vesele trenutke, bili partner velikim i značajnim manifestacijama i događajima. Sada, i u ovim teškim trenucima, želimo da budemo sa Nišlijama i da pokažemo da svi bijemo istu bitku. Zdravlje svih nas je jedino važno. Ako budemo svi na visini zadatka kao i u prethodnim danima, brzo će opet doći vreme kada ćemo se veseliti i zajedno raditi na unapređenju turističkog potencijala grada Niša. Ovo su dani najvećeg izazova za Srbiju i ovo je borba za svaki grad, svako mesto  i svakog građanina”, izjavio je Novica Tončev, predsednik kompanje Tončev gradnja.

New City hotel raspolaže sa 67 soba i apartmana i tri moderno opremljene, multifunkcionalne konferencijske sale, kao i velikom banket salom.

Izvor: Jug media

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link