UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Konkursi

Javni poziv za inovativne projekte koji će pomoći u suzbijanju epidemije COVID-19

1 min read
Podeli

Beograd, 17. mart 2020. – Fond za inovacionu delatnost nudi finansijsku podršku za inovativne projekte namenjene rešavanju problema izazvanim pandemijom Covid-19 (koronavirus).

Na konkurs se mogu prijaviti mikro, mala i srednja preduzeća sa već razvijenim prototipovima, proizvodima, uslugama i tehnologijama koji mogu biti skalirani u kratkom vremenskom periodu i postati dostupni za primenu. Razvoj lekova i vakcina ne spada u podobnu kategoriju za ovaj javni poziv.

Traže se inovativni projekti koji nude rešenja za nedostatke i probleme u vezi sa zdravljem i dobrobiti stanovništva, a koji su izazvani pandemijom koronavirusa i vanrednom situacijom. Pored rešenja iz oblasti javnog zdravlja, Fond će razmatrati i rešenja iz oblasti komunikacije, detekcije i zaštite, socijalnih medija, lanaca snabdevanja, finansija i slično, a koji se bave rešenjem opisanog problema.

Maksimalni iznos finansiranja u okviru ovog javnog poziva je 6 miliona dinara po pojedinačnom projektu, s tim što sufinansiranje od strane Fonda ne može pokriti više od 85% ukupnih troškova projekta.

Javni poziv je kontinuirano otvoren i prijave će biti procenjene po njihovom prijemu, a više informacija o načinu prijave možete pronači na sajtu Fonda za inovacionu delatnost.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link