UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Akademija poslovnih veština FOP Nekategorizovano

Najava: Akademija poslovnih veština – Donacije i prodaja putem interneta

1 min read
Podeli

Beograd, 1. mart 2017.Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju predstavnike socijalnih preduzeća i organizacija civilnog društva da se prijave za učešće na novom događaju u okviru programa Akademije poslovnih veština. O donacijama i prodaji putem interneta imaćete priliku da saznate više kroz razgovor sa Milošem Radulovićem, menadžerom za e-commerce, Banca Intesa Beograd, u petak, 10. marta od 16h u prostorijama Smart kolektiva.

Prijavite se za učešće ukoliko želite da saznate odgovore na sledeća pitanja: Želite da na svoj sajt postavite sistem za prikupljanje online donacija, ali ne znate kako? Na koji način je regulisano ovo pitanje u Srbiji? Da li je potrebno da otvorite poseban račun za online donacije i šta zahteva banka? Koliko banka naplaćuje ovu uslugu?  Da li se razlikuje procedura u zavisnosti od toga da li su donacije u domaćoj ili stranoj valuti? Da li je potreban poseban softver/sertifikat? Kako osigurati bezbednost podataka?

Broj učesnika na predavanju ograničen je na 20. Za učešće na predavanju se ne naplaćuje kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove. Prijava se vrši slanjem popunjenog prijavnog formulara do 07.03.2017. na mail: teodora.pasulj@smartkolektiv.org. Saznajte više u pozivu.

Događaj je deo programa Akademija poslovnih veština putem koga profesionalci iz biznis zajednice dele svoje znanje i iskustvo sa predstavnicima civilnog društva. U programu učestvuje 19 kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje i preko 50 zaposlenih, profesinalaca iz različitih oblasti.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link