UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Akademija poslovnih veština Edukacija FOP Vesti

Održano još jedno predavanje u okviru Akademije poslovnih veština

1 min read
Podeli

Beograd, 05. april 2018. – U prostorijama Smart kolektiva, danas je održano još jedno predavanje u okviru programa Akademija poslovnih veština, namenjeno organizacijama i socijalnim preduzećima iz Srbije.

Na temu Liderske veštine, govorili su Biljana Vuksanović, šef Trening centra i Miodrag Nikolić, Rukovodilac Odeljenja za trening poslovnih veština i znanja iz kompanije Telekom Srbija.

Cilj predavanja bio je da kroz teorijski prikaz pravila za efikasno upravljanje timom i kroz diskusije i savete za uspešno rukovođenje i liderstvo, pomogne učesnicima da unaprede osnovne veštine rukovođenja, unaprede veštine upravljanja timom i usvoje obrasce liderskog ponašanja. Predavanje će učesnicima pomoći da usvoje znanja i unaprede veštine u oblastima kao što su komunikacija u timu, motivacija članova tima, delegiranje radnih zadataka i rešavanje problema i konfliktnih situacija u radu.

Akademija poslovnih veština je program predavanja koji organizacijama i socijalnim preduzećima omogućava da steknu biznis znanja i veštine od iskusnih biznis profesionalaca-volontera, pokrenut 2015. godine od strane Smart kolektiva i Foruma za odgovorno poslovanje.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link