UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Održivi razvoj

Besplatan webinar: KA ODRŽIVOM POSLOVANJU… – 1. oktobar u 16:30h

2 min read
Podeli

Beograd, 29. septembar 2020. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv vas sa zadovoljstvom pozivaju na webinar KA ODRŽIVOM POSLOVANJU – Zašto i kako do poslovanja u skladu sa Ciljevima održivog razvoja? ” koji se održava 1. oktobra u 16:30 časova.

Webinar je namenjen predstavnicima privrednih društava svih veličina koji žele da kroz praktičan i ubrzan online kurs usvoje relevatna znanja o Ciljevima održivog razvoja i njihovoj povezanosti sa svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Imaćete priliku da saznate:
– Zašto bi donosioci odluka u poslovnom sektoru trebalo da budu upoznati sa Ciljevima održivog razvoja?
– Šta podrazumeva usklađivanje poslovne strategije sa Ciljevima održivog razvoja?
– Koje alate preduzeća mogu da koriste pri planiranu i izveštavanju?
– Kako integrisanje Ciljeva održivog poslovanja izgleda u velikom, a kako u srednjem preduzeću – kroz primere iz prakse.   


Predavač:
Neven Marinović, Smart kolektiv

Sagovornice:
Marina Savić, Atlantic grupa
Marija Pantelić, Bosis  

Registraciju možete obaviti OVDE  najkasnije do srede, 30. septembra u 17 časova.

Webinar KA ODRŽIVOM POSLOVANJU – Kako i zašto do usklađivanja poslovne strategije sa Ciljevima održivog razvoja?” organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru projekta „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Partneri na projektu su Fondacija Ana and Vlade DivacCentar za visoke ekonomske studijeBeogradska otvorena školaFondacija centar za demokratijuTimočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost.

Tehnička podrška projektu od strane Smart kolektiva usmerena je na jačanje kapaciteta kompanija i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Projekat “Održivi razvoj za sve” podrazumeva uspostavljanje platforme za opštedruštveni dijalog među najznačajnijim nedržavnim akterima u Srbiji, poput civilnog društva, korporativnog sektora, akademske i istraživačke zajednice, profesionalnih udruženja, medija i građana, o usklađivanju razvojnih prioriteta Srbije sa ciljevima sadržanim u agendi za održivi razvoj 2030.

Tagovi:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link