UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Nordeus

Nordeus je nezavisna gejming kompanija, osnovana 2010. godine, sa sedištem u Beogradu. Studio je najpoznatiji po Top Elevenu, najuspešnijoj svetskoj sportskoj igri za mobilne uređaje, s preko 200 miliona registrovanih igrača. U novembru, 2017. godine, Nordeus je lansirao igru Golden Boot, koju je do sada odigralo preko 65 miliona igrača, a u julu, 2019. godine, lansiran je Heroic, strateška PvP igru koja izaziva igrače da upotrebe sve svoje veštine protiv heroja i drugih igrača širom sveta.

Pored pravljenja igara jedno od Nordeusovih glavnih strateških usmerenja kao kompanije je vraćanje zajednici. Tokom godina učestvovali smo u nekoliko velikih projekata kao što su “Bitka za Bebe” Fonda B92 i u UNICEF-ovom programu “Razvoj u ranom detinjstvu” koji su napravili značajne rezultate kada je u pitanju rani razvoj dece i poboljšanje uslova u zdravstvenim ustanovama za njih. Danas smo strateški fokusirani na tri oblasti: obrazovanje, digitalizacija i razvoj gejming industrije u Srbiji. U prethodnom periodu pokrenuli smo tri velike inicijative kojima želimo da napravimo promenu u zajednici:

Nordeus Hub

Nordeus Hub, je besplatan co-working prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gaming industrije. Kao prvi prostor ovog tipa zemlji, Hub je namenjen razvoju indie game timova, startup-ova, i osnaživanju talenata sa ciljem unapređenja gaming ekosistema u Srbiji.

Ponudom edukativnih programa, meetup-a, prezentacija i događaja namenjenih zajednici, Hub će biti centar u kojem ljudi mogu da uče i razvijaju svoje veštine, sarađuju, pronalaze saradnike i dobijaju pomoć i podršku Nordeusovog tima, kao i drugih kompanija i profesionalaca iz industrije.

Povezane vesti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link