UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Edukacija Mala i srednja preduzeća Nordeus Podrška mladima Podrška socijalnom preduzetništvu Vesti

Održan masterklas “CSR strategija i sklapanje partnerstava”

2 min read
Podeli

Miloš Paunović, CSR stručnjak kompanije Nordeus, direktor za programe i projekte Nordeus fondacije i koosnivač organizacije Razlivalište, podelio je sa dvadesetak socijalnih preduzetnika vredne savete i iskustva iz svoje bogate poslovne prakse. Takođe, predstavio je #CSR aktivnosti kompanije Nordeus, programe Nordeus fondacije, kao i aktivnosti organizacije Razlivalište koja se bavi pružanjem podrške mladim socijalnim preduzetnicima i organizuje Socal Impact Award inkubator.

Ovo je prvi od pet masterklas događaja na kojima će u narednom periodu vrhunski stručnjaci, top level menadžeri i osnivači uspešnih preduzeća u Srbiji koja su članice Foruma za odgovorno poslovanje, preneti savete i iskustva iz svoje bogate poslovne prakse. Ovi događaji su namenjeni mikro, malim i srednjim preduzećima sa pozitivnim društvenim uticajem, učesnicima aktuelnih i prethodnih programa Smart kolektiva.

Masterclass događaji se organizuju uz podršku Fondacije za otvoreno društvo Srbija, a u okviru projekta Razvoj održive ekonomije.

Nordeus je jedna od članica Foruma za odgovorno poslovanje. Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo, Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Telekom Srbija, Yettel, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank.  

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link