UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Edukacija Mala i srednja preduzeća OTP banka Srbija Podrška socijalnom preduzetništvu Vesti

Predrag Mihajlović potpredsednik Foruma za odgovorno poslovanje održao masterklas predavanje za mala i srednja preduzeća

2 min read
Podeli

Beograd, 06. jun 2022 – Predrag Mihajlović, potpredsednik Foruma za odgovorno poslovanje i predsednik Izvršnog odbora i CEO OTP banke Srbija održao je u ponedeljak, 6. juna, u prostorijama banke na Novom Beogradu masterklas predavanje za predstavnike malih i srednjih preduzeća na temu „Savremeno poslovanje: izazovi i prilike koje nudi bankarstvo 21. veka“.

Prisutni preduzetnici mogli su bliže da se upoznaju sa prilikama koje savremeno bankarstvo nudi malim preduzećima, kao i da od potpredsednika Foruma i eksperata za finansije i finansijsko savetovanje malih biznisa dobiju savete za unapređenje svog poslovanja. 

Ovo je drugi od pet masterklas događaja na kojima će u narednom periodu vrhunski stručnjaci, top level menadžeri i osnivači uspešnih preduzeća u Srbiji koje su članice Foruma za odgovorno poslovanje preneti savete i iskustva iz svoje bogate poslovne prakse. Ovi događaji su namenjeni mikro, malim i srednjim preduzećima sa pozitivnim društvenim uticajem, učesnicima aktuelnih i prethodnih programa Smart kolektiva.

Masterklas događaji organizuju se uz podršku Fondacije za otvoreno društvo Srbija, a u okviru projekta Razvoj održive ekonomije.

OTP banka Srbija je jedna od članica Foruma za odgovorno poslovanje. Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo, Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Telekom Srbija, Yettel, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank.  

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link