UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

A1 Bosis Članice Coca-Cola HBC Delta holding Elixir Group Erste bank Gecić Law Lidl Naslovna strana Nelt Co Nordeus Održivi razvoj OTP banka Srbija Podrška mladima Vesti

Treća generacija mladih završila edukativni program ,,CSR praksa’’

1 min read
Podeli

Treći ciklus edukativnog programa „CSR praksa“ koji ima za cilj da upozna mlade sa konceptom društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja uspešno je završen. Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pokrenuli su ovaj program kako bi omogućili studentima i diplomcima da steknu dodatno obrazovanje iz oblasti tema koje su izuzetno aktuelne u domenu poslovanja, a istovremeno ključne za društvo i planetu. Učesnici ovogodišnjeg programa imali su priliku da tokom oktobra i novembra prisustvuju na 14 onlajn predavanja i radionica koje su držali eksperti iz oblasti održivosti iz kompanija koje su članice Foruma za odgovorno poslovanje. Ove godine su program podržali: A1 Srbija, Bosis, Coca-Cola HBC Srbija, Delta holding, Elixir Group, Erste Banka, Gecić law, Lidl Srbija, Nelt, Nordeus, OTP banka Srbija.   

Selekcijom prijava, izabrano je 20 studenata i diplomaca iz različitih sfera interesovanja: prava, ekonomije, novinarstva, arhitekture, biotehnologije, a koje sve povezuje briga o zajednici i želja za pozitivnom promenom. Nakon mesec dana programa, njih 17 je uspelo da uspešno završi edukativni deo programa, a najbolji od njih dobiće priliku da dobiju praktično iskustvo u vidu radne prakse u okviru kancelarije Foruma. 

Utisci učesnika programa su ponovo bili veoma pozitivni. Prilike za usvajanje novih znanja koja nisu dobili tokom formalnog obrazovanja i upoznavanje sa konceptom održivosti kroz primere održivih praksi i projekata kompanija isticali su kao najveću vrednost programa. 

Organizujući ovaj program, Forum za odgovorno poslovanje želi da pruži dodatno obrazovanje za teme koje se tiču održivosti u poslovanju i da mlade ljude koji tek ulaze na tržište rada upozna sa  savremenim načinom poslovanja i pravcem u kojem će ono morati da se razvija. 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link