UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

,,Blic fondacija” pomogla još jednoj porodici

1 min read
Podeli

Beograd, 18. maj, 2017. – Zahvaljujući  ,,Blic fondaciji“  tročlana porodica dobila je nov dom. Porodica Ljubisavljević, otac i dvoje dece, svoju staru kuću zamenili su novim dvosobnim stanom u centralnoj ulici u Lebanu.

Ljiljana Knežević, koja je Ljubisavljevićima uručila ključeve stana, kaže da je akcija malo potrajala, ali da se na kraju ipak dobro završila. Porodica Ljubisavljević dobila je pomoć odmah posle teksta objavljenog u “Blicu” i, kao što su sami rekli, mnogo toga od pokućstva nabavili su zahvaljujući novcu koji su dobili.

,,Stan su malo duže čekali jer je to skuplja investicija i trebalo je skupiti novac. Sada još dvoje dece ima pravi krov nad glavom. Još jednom se zahvaljujem donatorima koji pomažu deci i na račun “Blic fondacije” uplaćuju donacije”, rekla je Ljiljana Knežević  izvršna direktorka ,,Blic fondacije”.

Blic Fondacija pokrenula je i akciju Srce za decu u okviru koje nastoje da poboljšaju uslove života dece širom Srbije. Više o huminitarnim aktivnostima možete saznati na sajtu Blica.

Foto: Dušan Milenković

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link