UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Akademija modernog menadžmenta

2 min read
Podeli

Beograd, 12. decembar 2017. – Studentska organizacija ESTIEM – lokalna grupa Beograd organizovala je još jednu u nizu, Akademiju modernog menadžmenta, i ove godine uz podršku Telekoma Srbija.

Pod sloganom „Budi svest(r)an“ Akademija u formi seminara namenjenog studentima Beogradskog, ali i drugih univerziteta, sastoji se od korisnih predavanja i radionica organizovanih tako da vrednim i ambicioznim studentima pomognu da prošire svoje znanje, upotrebe ga kroz praktično rešavanje zadataka i unaprede svoje profesionalne osobine.

Kao i proteklih godina u Akademiji su učestvovali zaposleni Telekoma Srbija. U uvodnom delu studentima se obratila Miroslava Tešin Popović iz Sektora za odnose s javnošću, a radionicu su organizovale kolege iz Direkcije za ljudske resurse  – Biljana Vuksanović, šef Trening centra i Miodrag Nikolić, šef Službe za korporativnu kulturu i upravljanje promenama.

 „Nosimo sjajne utiske sa radionice pod nazivom „Lični razvoj – ključne veštine novog doba“. Radionica je bila jedna od najposećenijih na Akademiji,  a studenti su svojim komentarima doprineli da bude interaktivna i vrlo dinamična. Bili su radoznali da saznaju na koji način mogu da istaknu svoje dobre i unaprede slabije strane, kako da se prilagode korporativnom okruženju,  ali i šta mi kao kompanija preduzimamo u promeni okruženja i privlačenju mladih sa potencijalom. Verujem da naša kompanija učešćem u ovakvim i sličnim događajima šalje pozitivnu poruku mladima i širi svest, kako o „doživotnom učenju“, tako i nesebičnom deljenju istog, možda baš na ovakav način“, izjavio je Miodrag Nikolić.

Tokom radionice predavači su napravili osvrt na trenutnu situaciju  koja pred studente stavlja brojne izazove u vidu izuzetno kompetitivnog i neizvesnog tržišta rada, sa kojima se suočavaju mladi koji danas završe studije i krenu u potragu za prvim zaposlenjem.

ESTIEM ima 6000 članova, postoji u 31 zemlji u svetu, a Telekom Srbija sa ovom studentskom organizacijom sarađuje od 2010. godine.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link