UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

BELhospice tim 2017 na Beogradskom maratonu

1 min read
Podeli

Beograd, 20. april, 2017. – Preko 1000 BELhospice majici juče je tradicionalno obojilo ulice Beograda. Na humanitarnoj akcijiuz pomoć trkača BELhospice tima i partnera BENU Apoteka i kompanija, sakupljeno je 50.000 EUR za rad centra sa onkološkim pacijentima i izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji. Među kompanijama koje su podržale ovu inicijativu su i UniCredit Bank Srbija i Vojvođanska banka – članice Foruma za odgovorno poslovanje, a u akciju su se uključile i sledeće kompanije: Wiener Städtische osiguranje, EKO Serbia, Apatinska pivara, Asseco, Lafarge, Marsh, British International School Belgrade i AD Elektromreža Srbije.

Veliki doprinos u sakupljanju sredstava dali su i trkači fandrejzeri ličnim fandrejzing akcijama, a za one najuspešnije juče su BENU apoteka, Garmin Srbija, Trail race Kopaonik, CEP Sport Srbija i Running pripremili nagrade.

U saradnji sa Garmin Srbija i prijateljima iz Run Away Travel i ove godine zvanični pejsmejkeri maratona bili su BH trkači, a Beogradski maraton je rešio da u ime zahvalnosti za odgovornost koju  pejsmejkeri imaju na maratonu, donira BELhospice centru po 10.000 rsd za svakog pejsera.

Izvor: http://www.belhospice.org/dogadjaji/belhospice-tim-2017/#prettyPhoto

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link