UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP FOP aktuelnosti Vesti

Otkrijte prednosti digitalnog bankarstva na besplatnoj radionici FOP-a i Vojvođanske banke

2 min read
Podeli
Digitalno bankarstvo

Beograd, 13. novembar 2020. godine – U saradnji sa Vojvođanskom bankom, Forum za odgovorno poslovanje organizuje besplatnu virtuelnu radionicu digitalnog bankarstva na kojoj će učesnici moći da nauče kako da se koriste dostupnim alatima za upravljanje ličnim finansijama.

Radionica će se održati u četvrtak, 19. novembra 2020. godine, s početkom u 13h, i svi zainteresovani predstavnici udruženja i građani, mogu se prijaviti na ovom LINKU.

Upotrebu veb i mobilnog bankarstva za bezbedan, lak i stalan pristup bankarskim proizvodima i uslugama predstaviće Svetlana Radujkov, savetnica za digitalne kanale u Vojvođanskoj banci. Ona će podeliti kako se brzo i jednostavno, digitalnim putem, može upravljati ličnim finansijama, i odgovoriti na sva pitanja učesnika.

Naime, mnoge banke danas, uključujući i Vojvođansku banku, nude svojim klijentima mogućnost onlajn bankarstva koje je obezbeđeno i putem ličnih računara, ali i mobilnih uređaja. Korisnici mogu za svega par minuta da obave sve aktivnosti za koje bi inače morali da idu u samu banku. S digitalnim bankarstvom, nema više čekanja u redu, gubljenja vremena i komplikacija. Sve što je potrebno je uređaj sa internet konekcijom i aktivan račun u banci kom ćete pristupati.

,,Cilj radionice je da doprinesemo znanju potrošača kada je reč o upotrebi savremenih tehnologija i njihovoj ulozi u doba kada je vrlo važno da ograničimo kretanje i izbegnemo nepotrebno izlaganje i sebe i drugih riziku po zdravlje. Kao korisnik digitalnog bankarstva, nećete morati da idete u lokalnu filijalu banke za pomoć oko osnovnih bankarskih aktivnosti. Time, ne samo da ćete imati više vremena za druge stvari, već ćete zaštititi i sebe i druge”, izjavila je Milica Babić, saradnica za društveno odgovorno poslovanje i sponzorstva Vojvođanske banke.

Nastojeći da podstakne solidarnost kroz deljenje znanja i veština, Forum za odgovorno poslovanje, pozvao je stručnjake iz kompanija da zajedno sa udruženjima i građanima podele znanja i iskustva koja doprinose unapređenju kvaliteta života u ovim izazovnim vremenima. Radionica se održava kao deo tradicionalne volonterske manifestacije “Naš Beograd”.

Naš Beograd 2020 organizuje Forum za odgovorno poslovanje u okviru Projekta unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ane i Vlade Divac, a dodatno čine Trag fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Forum za odgovorno poslovanje, Srpski filantropski forum i Privredna komora Srbije.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link