UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP FOP aktuelnosti Naš Beograd Partnerstvo Tržište Vesti

FOP i Coca-Cola HBC organizuju radionicu ,,Kako do saradnje sa poslovnim sektorom?

1 min read
Podeli
Kako do saradnje sa poslovnim sektorom

Beograd, 07. decembar 2020. godine – Forum i Coca-Cola Hellenic organizuju virtuelni susret ,,Kako do saradnje sa poslovnim sektorom?”, koji će se održati u sredu, 9. decembra, s početkom u 14h.

Efikasna saradnja između poslovnog sektora i organizacija civilnog društva je ključna za postizanje dugoročnih ciljeva i značajniji doprinos zajednici. S obzirom da je nevladinim organizacijama često neophodna pomoć privatnog sektora radi većeg učinka i realizacije projekata, naročito sada, u jeku krize izazvane pandemijom, adekvatan pristup i komunikacija između različitih zainteresovanih strana su nužni.

Kako onda postići saradnju sa kompanijama iz poslovnog sektora? Kako im uspešno izložiti i predložiti projekte? Koje sve vidove podrške, uz finansijsku, nudi poslovni sektor i kako doći do njih? – O tome razgovaramo sa Teodorom Pasulj, Community Executive iz Coca-Cola HBC.

Za učešće na radionici, sve što je potrebno je da ispunite obrazac za prijavu dostupan ovde. Nakon toga, a pre radionice, dobićete mejl sa linkom da biste mogli da pristupite platformi.

Radionica je organizovana kao deo tradicionalne volonterske manifestacije “Naš Beograd” u okviru koje stručnjaci iz kompanije dele znanja i veštine sa građanima i organizacijama koje doprinose kvalitetu života u lokalnoj zajednici.

Naš Beograd 2020 organizuje Forum za odgovorno poslovanje u okviru Projekta unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ane i Vlade Divac, a dodatno čine Trag fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Forum za odgovorno poslovanje, Srpski filantropski forum i Privredna komora Srbije.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link