UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP FOP aktuelnosti Korporativno volontiranje Nagrada za korporativno volontiranje Vesti Volontiranje

OTVOREN KONKURS ZA NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTIRANJE 2020

1 min read
Podeli

Beograd, 4. decembar – Uoči sutrašnjeg dana koji se širom sveta obeležava kao Međunarodni dan volontera, Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv raspisali su konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje 2020.

Nagrada za volontiranje dodeljuje se s ciljem da oda priznanje organizacijama i pojedincima koji su posvetili svoje vreme i veštine unapređenju života drugih ljudi.   

”Volonterski rad povezuje ljude različitih nacionalnih i socijalnih statusa i pruža mogućnost za izgradnju boljeg i inkluzivnijeg društva. Volonterski rad čini razliku u životima ljudi – kako onih kojima je pomoć potrebna, tako i onih koji je pružaju. Zato je posebno važno, da u ovim neizvesnim vremenima negujemo i podstičemo univerzalne ljudske vrednosti, prepoznamo i odamo priznanje onima koji se neumorno i nesebično zalažu za bolje društvo.” poručuju organizatori konkursa.   

Putem Nacionalne nagrade za volontiranje 2020 biće nagrađeni programi korporativnog volontiranja koji su organizovani od strane privrednih društava sa ciljem da uključe zaposlene u pružanje podrške zajednici, programi organizovani od strane organizacija sa ciljem uključivanja građana, a posebno će biti vrednovane volonterske akcije i zalaganja pojedinaca u kategoriji za volontera/ku godine.  

Konkurs je otvoren do 12. februara 2021. godine.

Više informacija o pozivu i prijavne formulare možete dobiti ovde.
Pojedince za kategoriju volonter/ka godine možete nominovati direktno putem ovog formulara.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri, sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, poslovnih udruženja,  nevladinih i međunarodnih organizacija. Dobitnici će biti objavljeni na događaju koji će biti organizovan početkom marta.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link