UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP FOP aktuelnosti Naš Beograd Vesti

FOP i Vojvođanska banka održali radionicu digitalnog bankarstva

2 min read
Podeli
Radionica Digitalno bankarstvo

Beograd, 19. novembar 2020. godine – Besplatna radionica na temu digitalnog bankarstva održana je danas u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Vojvođanske banke.

Radionica je održana s namerom da unapredi opšte znanje o korišćenju digitalnih alata za upravljanje ličnim finansijama i predstave prednosti onlajn i mobilnog bankarstva.

Tokom jednočasovne sesije, učesnici su imali priliku da od Svetlane Radujkov, savetnice za digitalne kanale u Vojvođanskoj banci, dobiju detaljne informacije o digitalnom bankarstvu na primeru Vojvođanske banke. Svetlana je predstavila mBanking i webBanking usluge, ne bi li tako na direktnom primeru pokazala učesnicima kako korisnici internet bankarstva Vojvođanske banke mogu maksimalno da iskoriste sve što im je na raspolaganju za lako, jednostavno i bezbedno upravljanje finansijama.

Počevši od veb banking platforme u potpunosti prilagođenoj korisniku za jednostavan pregled i odabir opcija, preko mobile aplikacije koja omogućava pristup računu s bilo koje lokacije s internet konekcijom, pa do instant sms notifikacija o trenutnom stanju na računu i posebnim transakcijama – učesnici naše radionice mogli su da dobiju pun uvid u mogućnosti koje digitalno bankarstvo nudi, a koje nije nužno ograničeno na jednu banku.

Naime, sve više banaka omogućava korisnicima da se opredele za digitalno bankarstvo. Prednosti za korisnike ogledaju se u nižim provizijama, uštedi vremena, instant transakcijama, dostupnosti 24/7 tokom cele godine i mnogo drugih opcija i ponuda.

Digitalno bankarstvo je takođe potpuno personalizovano i bezbedno – sve dok se poštuju osnovne smernice, kao što su jaka lozinka, sigurna konekcija, čuvanje informacija i slično. Ovaj vid bankarstva naročito postaje značajan sada, kada je potrebno održati socijalnu distancu u cilju smanjenja rizika po zdravlje.

Radionica je organizovana kao deo tradicionalne volonterske manifestacije “Naš Beograd” u okviru koje stručnjaci iz kompanije dele znanja i veštine sa građanima i organizacijama koje doprinose kvalitetu života u lokalnoj zajednici.

Naš Beograd 2020 organizuje Forum za odgovorno poslovanje u okviru Projekta unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ane i Vlade Divac, a dodatno čine Trag fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Forum za odgovorno poslovanje, Srpski filantropski forum i Privredna komora Srbije.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link