UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP FOP aktuelnosti Naš Beograd Radno okruženje Vesti

MeetUp za organizacije civilnog društva – EFIKASNI U DIGITALNOM OKRUŽENJU

1 min read
Podeli
EFIKASNI U DIGITALNOM OKRUŽENJU

Beograd, 19. novembar 2020. godine –  Forum za odgovorno poslovanje nastavlja sa nizom virtuelnih radionica koje imaju za cilj da pruže podršku organizacijama i građanima.  U utorak, 24. novembra, na MeetUp-u namenjenom organizacijama civilnog društva razgovaramo sa Milošem Paunovićem, CSR stručnjakom iz Nordeusa.   

Budući da nas je pandemija primorala da se brzo preselimo u virtuelno okruženje i tako organizujemo rad i delovanje, Miloš će sa nama podeliti niz alata i saveta koji će nam pomoći da praktičnije i produktivnije organizujemo svoje aktivnosti. S obzirom da je digitalizacija učinila svoje i da je izvesno da mnoge stvari više neće biti iste, tokom ovog okupljanja, razgovaraćemo o tome kako da budemo efikasni u digitalnom okruženju i koje aplikacije nam to mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Radionica će biti održana virtuelno putem platforme Zoom, a za učešće je potrebno da popunite jednostavan obrazac za prijavu, koji se nalazi na ovom linku: 
Prijava za radionicu. 

MeetUp je deo tradicionalne volonterske manifestacije “Naš Beograd”. Naš Beograd 2020 organizuje Forum za odgovorno poslovanje u okviru Projekta unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ane i Vlade Divac, a dodatno čine Trag fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Forum za odgovorno poslovanje, Srpski filantropski forum i Privredna komora Srbije. 

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link