UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Coca-Cola za Srbiju

1 min read
Podeli

Beograd, 20. maj 2014. – Povodom vanredne situacije u našoj zemlji Coca-Cola Sistem obezbedio je 500.000 evra za pomoć svima onima kojima je to neophodno.

Početna sredstva se obezbeđuju dobrovoljnim donacijama zaposlenih, otkazivanjem i preusmeravanjembudžetareklamnih kampanja i promotivnih aktivnosti svih brendova do daljnjeg. Sredstva će biti usmerena Vladi Republike Srbijei Crvenom krstu za pomoć ugroženima u poplavljenim područjima.

Kompanija je uputila pomoć u vodi koja je najneophodnija i donirala je 85.000 litarakoja je distribuiranado najugroženijih mesta. Takođe, upućena je i pomoć u konzerviranoj hraniCentru za integraciju mladih i Svratištu za decu ulice.

Coca- Cola volonteri su do sada bili angažovani više od 2000 sati tokom kojih su pomagali svojim znanjemi iskustvomiz oblasti organizacije i komunikacije u formiranju info centra Crvenog krsta Beograda, kao i u obezbeđivanju tehničke opreme i ljudstva kako bi se ubrzalo evidentiranje evakuisanih lica. Takođe su bili aktivni i u akcijama potpore brana, aktivnostima formiranja privatnih i evakuacionih centara. Volonteri su u stalnoj koordinaciji sa Crvenim krstom Srbije i nadležnimslužbama i pružaju svu potrebnu podršku.

Coca-Cola Sistem u potpunosti je posvećen podršci Srbijeu ovim teškim trenucimai nastaviće da obezbeđujepomoć zajedno saostalim članicama Coca-Cola Sistema širom sveta.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link