UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Deda Mraz obradovao decu iz sigurnih kuća

2 min read
Podeli

Beograd, 30. decembar 2016.Deca iz sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu, i Pančevu i dobila su novogodišnje paketiće i poklone, koje im je uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedila kompanija Coca-Cola HBC Srbija. Za štićenike sigurnih kuća, njihove mame i sve zaposlene organizovan je i svečani novogodišnji ručak  u saradnji sa Metro Cash & Carry Srbija i restoranom Fontana kod Đurkovića  iz Kragujevca.

– Raduje nas što je oko 70 mališana dobilo vredne poklone, ali i svečani novogodišnji ručak, jer svako dete zaslužuje da praznike provede u lepoj atmosferi. Timovi sigurnih kuća su  prava podrška svojim korisnicima i ovog puta im se zahvaljujemo, kao i kompaniji Coca-Cola HBC i njihovim partnerima koji su pokrenuli ovu humanu akciju – poručuju iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Poklone je deci uručio Deda Mraz, koji je tradicionalno izazvao veliko oduševljenje. Donacija poklona deci iz sigurnih kuća je nastavak dosadašnjih inicijativa kompanije Coca-Cola HBC, koja svake godine obraduje brojnu decu iz ustanova socijalne zaštite širom Srbije.

-Tradicionalno darujemo decu  tokom novogodišnjih praznika, ali ove godine smo posebnu pažnju posvetili mališanima iz sigurnih kuća. Želeli smo da i oni provedu praznike uz Deda Mraza i u porodičnoj atmosferi, koliko god da je to u ovom trenutku moguće. Pored Ministarstva za rad, veliku zahvalnost dugujemo i našim poslovnim partnerima Metro Cash&Carry i restoranu Fontana kod Đurkovića koji su imali sluha za ovakvu akciju  – izjavila je Jovana Tufegdžić, Coca-Cola HBC Srbija.

Predstavnici i osoblje sigurnih kuća zahvalili su se donatorima i istakli značaj ovakvih akcija za njihove korisnike.

-Sigurne kuće su mesta u kojima deca i majke traže mir i sigurnost, upravo ono što im najviše i nedostaje. Neki od naših mališana do sada nisu imali priliku da dobiju poklon od Deda Mraza i zato je gest kompanija dirljiv i značajan – izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu.

Izvor: BIZlife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link