UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Delta Holding raspisala novi konkurs za razvoj poljoprivrede

1 min read
Podeli

Beograd, 24. novembar – Delta Holding raspisala je novi konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji kroz program „Zasad za budućnost“. Ukupno 18 miliona dinara biće bespovratno dodeljeno socijalnim preduzećima, putem javnog konkursa koji je  otvoren do  18. decembra.

Pravo učešća na konkursu imaju zadruge i udruženja koja rade po principu socijalnog preduzeća i koja kroz razvoj poljoprivredne proizvodnje rešavaju određeni socijalni problem: smanjenje siromaštva, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, samohranih roditelja i drugih marginalizovanih društvenih grupa.

Vrednost pojedinačnih grantova je od 240.000 do 1.800.000 dinara. Projekti koji konkurišu treba da budu usmereni na razvoj poljoprivrede kroz uzgoj svinja, voćarstvo, povrtarstvo u primarnoj i sekundarnoj proizvodnji.

Detalji projekta „Zasad za budućnost“, kao i formulari za prijavu nalaze se na web stranici Delta Fondacije. .

Ovo je drugi put da Delta Holding sprovodi projekat „Zasad za budućnost“. U prvoj godini projekta grantove od ukupno 7.5 miliona dinara dobilo je šest najboljih projekata iz Smedereva, Užica, Priboja, Šapca, Zemuna i Surčina. Cilj projekta je podrška zapošljavanju teže zapošljivih kategorija stanovništva, uz razvoj poljoprivredne proizvodnje u Srbiji. Trag fondacija je partner projekta, a podršku je dao i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Republike Srbije.

Izvor: Delta Holding

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link