UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Ernst & Young Naslovna strana Vesti

Ernst & Young – Nova članica Foruma za odgovorno poslovanje

2 min read
Podeli

Forum za odgovorno poslovanje sada je bogatiji za još jednu članicu. Kompanija Ernst & Young postala je deo mreže  kompanija koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiču biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje.   

Ernst & Young d.o.o. Beograd (EY) jedna je od najvećih revizorsko-konsultantskih kompanija u svetu, koja broji preko 350.000 zaposlenih. Ova kompanija teži kreiranju boljeg poslovnog okruženja pružajući usluge koje omogućavaju drugim kompanijama da ispune ESG standarde. Korporativnu društvenu i ekološku odgovornost sprovodi putem implementacije programa EY Ripples, kroz koji, u okviru SDG ciljeva, prati pozitivan uticaj na živote ljudi i svojih zaposlenih,. EY vodi računa o poštovanju rodne ravnopravnosti i u skladu sa tim, žene čine 43% menadžerskih pozicija u kompaniji. Kompanija je 2021. godine postala karbon-neutralna, kao rezultat ulaganja i brige o životnoj sredini. Njihova kancelarija koristi 12% energije iz solarnih panela koji se nalaze na poslovnoj zgradi, a sav otpad koji nastaje u procesu poslovanja se reciklira. 

Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo, Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Ernst&Young, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Schneider Electric, Telekom Srbija, Yettel, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank. 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link