UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Glasanje je počelo, bira se privrednik polufinalista koji će osvojiti digitalnu transformaciju

2 min read
Podeli

Beograd, 27. mart 2019. – Na sajtu konkursa Generator počinje glasanje za 20 polufinalista, predstavnika malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, koji se takmiče da, zahvaljujući glasovima publike, osvoje digitalnu transformaciju. Glasanje na sajtu www.generator.rs traje do 5. aprila, a u finalu konkursa Generator 2.0, koji je pokrenula Societe Generale banka Srbija sa brojnim partnerima, stručni žiri će izabrati još dva pobednika na finalnom događaju 24. aprila.

Ukupno 20 polufinalista, predstavnika malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, spremni su za novu verziju svog biznisa!

Zahvaljujući najvećem broju javnih glasova publike na sajtu www.generator.rs, koje počinje danas i traje do 5. aprila, jedan učesnik osvojiće direktno digitalnu transformaciju. Za druge dve digitalne transformacije boriće se 10 finalista koji prođu u sledeću fazu takmičenja prema izboru stručnog žirija.

Societe Generale banka Srbija će, uz saradnju sa brojnim partnerima, svim polufinalistima omogućiti i medijsku promociju, kao i besplatno otvaranje, vođenje i održavanje Biznis prestiž paketa tekućeg računa za pravna lica u trajanju od jedne godine.

Na sajtu Blica, u posebnoj sekciji rubrike Biznis, tokom faze glasanja svakog dana predstavićemo po dva kandidata i njihove biznise, dok ćete jednom dnevno tokom ovog perioda moći da glasate za svog favorita.

„Među polufinalistima imamo predstavnike iz oblasti uslužnih delatnosti, proizvodnje, poljoprivede, kao i tradicionalnih zanimanja, i svi imaju isti cilj – da osvoje digitalnu transformaciju kako bi unapredili svoje poslovanje i išli u korak sa trendovima digitalnog poslovanja“, izjavila je Ivana Todorović, marketing menadžerka Societe Generale banke Srbija.

Prema njenim rečima, na osnovu pristiglih prijava žiri, sačinjen od stručnjaka iz oblasti preduzetništva, inovacija, digitalne transformacije i marketinga, izabrali su 20 polufinalista koji su prošli u sledeću fazu selekcije i učestvovali u kreativnim radionicama koje su organizovane u Beogradu.

Svi posetioci stranice www.generator.rs mogu da se upoznaju sa zanimljivim, poslovnim i životnim pričama naših polufinalista i svojim glasom daju podršku ovim vrednim malim biznisima da dođu do novih korisnika njihovih proizvoda i usluga, budućih partnera ili novih tržišta zahvaljujući novoj, unapređenoj verziji njihovog biznisa.

Izvor: Blic.rs

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link