UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Humani karakter Societe Generale ragbi lige

2 min read
Podeli

Beograd, 11. 09. 2015. godine – Societe Generale Srbija i Ragbi savez Srbije organizovaće SGS Korporativnu tač ragbi ligu koja će uz promociju ragbija u Srbiji biti posvećena i podršci redovnom održavanju inkluzivnih ragbi treninga za osobe sa invaliditetom.

Svetsko prvenstvo u ragbiju koje će se ove jeseni održati u Londonu je za Societe Generale, zvaničnu banku Kupa, povod za pokretanje brojnih inicijativa širom sveta koje promovišu ovaj sport. I u našoj zemlji, od 16. do 30. septembra, igraće se tač ragbi u okviru SGS Korporativne tač ragbi lige, koju Societe Generale banka tradicionalno organizuje sa Ragbi Savezom Srbije.

Pored približavanja ovog sporta što većem broju ljudi i doprinosa širenju sportskog duha, dodatnu motivaciju svim učesnicima lige pružiće humana akcija čiji je slogan „Igramo za pobednike“. Naime, Societe Generale banka doniraće sredstva Sportskom klubu „Pobednici“ za održavanje programa inkluzivnih ragbi treninga za osobe sa invaliditetom. Sportsko-rekreativne aktivnosti, među kojima je i tač ragbi, u velikoj meri doprinose integralnoj rehabilitaciji osoba sa invaliditetom i imaju pozitivan efekat na njihovo psiho-fizičko stanje i socijalizaciju. Više o radu kluba možete pogledati  OVDE.

U Ligi će se takmičiti timovi revizorskih kuća Ernst end jang (Ernst&Young) i KPMG, timovi blogera i novinara iz više beogradskih redakcija i Societe Generale banke Srbija. Liga će započeti 16. septembra revijalnom utakmicom koju će kapiteni timova odigrati sa štićenicima Sportskog kluba „Pobednici“.

“Ragbi je timski sport koji igraju žene i muškarci širom sveta, zasnovan na principima fer pleja i timskog rada. S obzirom na to da je timski duh jedna od ključnih vrednosti naše matične grupacije, nije iznenađenje što je Societe Generale zvanična banka Svetskog kupa u ragbiju u Londonu. Siguran sam da ćemo biti svedoci fantastične igre na terenu, a humani cilj Societe Generale Korporativne tač ragbi lige biće dodatna motivacija da damo sve od sebe“, rekao je Stanislas Tertre, zamenik predsednika Izvršnog odbora Societe Generale banke ovim povodom.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link