UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Još jedna nagrada za projekat „Putovanje Srbijom kroz vekove“

1 min read
Podeli

Beograd, 13. februar 2018. – Sajt srbijomkrozvekove.rs, deo projekta „Putovanje Srbijom kroz vekove“, koji je Deloitte kompanija realizovala povodom 25 godina poslovanja u Srbiji, proglašen je jednom od pet najboljih onlajn stvari u 2017. godini, u kategoriji Obrazovanje i kultura, a po izboru magazina PC Press. U istoj kategoriji nagrađeni su još i petlja.org, galerijamaticesrpske.rs, kinoteka.org.rs i svetnauke.org.

Priznanja pobednicima uručena su na svečanom skupu u sali Skupštine grada Beograda, a nagradu su u ime kompanije preuzele Aleksandra Gregović i Nina Stojić iz Službe za marketing i komunikacije.

Magazin PC Press više od dve decenije dodeljuje nagrade za 50 najboljih onlajn stvari. Ove godine su u žiriju osim publike i uredništva PC Pressa bili Dragana Đermanović, Dragan Varagić i Vojislav Žanetić.

Ovo je druga nagrada koju je Deloitte dobio za projekat „Putovanje Srbijom kroz vekove“, pre mesec dana kompanija je nagrađena u kategoriji društveno odgovorni projekat u profitnom sektoru, na tradicionalnoj svečanoj ceremoniji koju organizuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS).

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link