UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Saznajte kako da poboljšate kvalitet stručnih praksi u vašem preduzeću – prijavite se za učešće na EU talent webinaru

2 min read
Podeli

Beograd, 8. februar 2018. – Iskoristite priliku i prijavite se za učešće na webinaru na kojem ćete imati priliku da saznate više o kreiranju kvalitetnijih programa stručne prakse. Drugi po redu webinar u okviru projekta EU Talent održaće se 20. februara 2018. godine sa početkom u 13h, sa glavnom temom „Alat za kreiranje kvalitetnih stručnih praksi“.

Prijavom za učešće na webinaru biće vam omogućeno upoznavanje sa online alatom koji je prilagođen tako da daje rezultate o trenutnom kvalitetu programa stručnih praksi koji realizujete u svojoj kompaniji, kao i informacije o tome kako ste pozicionirani u odnosu na druge kompanije iz vašeg sektora, te uz jasne naznake u kojim segmentima programa stručnih praksi ima prostora za unapređenje. Učešće na webinaru predstavlja i izuzetnu priliku za povezivanje sa kolegama iz kompanija sličnih profila i umrežavanje radi pokretanja daljih zajedničih inicijativa na ovu temu.

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna radna snaga i želite da unapredite vaše programe stručnih praksi radi kreiranja kvalifikovanijeg kadra, zainteresovani ste za da date doprinos pospešivanju veština mladih u Srbiji i njihovom pozicioniranju na tržištu rada kao kvalitetne i kvalifikovane radne snage, prijavite se za učešće na EU Talent webinaru!

Gošća webinara biće i Marija Pantelić, HR menadžerka kompanije Bosis iz Valjeva, koja će govoriti o prednostima učešća u projektu i o korisnosti rezultata do kojih su došli zahvaljujući ovom jedinstvenom alatu. Na webinaru ćete imati priliku da saznate više i o drugim načinima za uključivanje u projekat.

Način prijave: Pošaljite svoje podatke (ime i preizime, naziv kompanije, svoju funkciju i broj telefona) na mejl kancelarija@odgovornoposlovanje.rs najkasnije do 14. februara , a mi ćemo vam poslati link ka online platformi na kojoj će biti održan webinar. Za učešće na webinaru ne plaća se kotizacija.

Agendu webinara možete preuzeti ovde.

Projekat EU Talent namenjen je malim i srednjim preduzećima koja su motivisana za rešavanje problema nezaposlenosti mladih, kroz kreiranje kvalitetnih stručnih praksi.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link