UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Kompanija Delez Srbija donirala robu u vrednosti od 120 hiljada evra

2 min read
Podeli

Beograd, 27. decembar 2017. – Kompanija Delez Srbija donirala je 10 kamiona robe u vrednosti od 120 hiljada evra Crvenom krstu Beograd. Ovo je najveća pojedinačna novogodišnja donacija i obuhvata garderobu, zimsku i letnju obuću, školski pribor, igračke, ali i 60 hiljada pelena.

Ovom velikom humanom novogodišnjom akcijom, kompanija Delez Srbija, inače vlasnik Maxi, Tempo i Shop&Go radnji podsetila je sve na solidarnost i brigu o svim članovima društva, posebno onih koji su najugroženiji.

Prilikom svečanog uručenja donacije predstavnici Crvenog krsta uručili su kompaniji Delez  zahvalnicu.

“Jako smo srećni što nam se godina završava ovolikom donacijom kompanije Delez. Ovakva pomoć je za nas od izuzetnog značaja, jer je to istovremeno i znak podrške i prepoznavanja našeg rada, ali i višegodišnje saradnje sa kompanijom Delez. Znamo da će nam naredna godina u raspodeli pomoći biti mnogo lakša, upravo zahvaljujući ovoj donaciji. Želja Crvenog krsta, kao najstarije humanitarne organizacije u Srbiji je da se i ostale kompanije ugledaju na primer humanosti koji kompanija Delez Srbija ovakvim akcijama daje“, rekla je Ivana Marisavljević- Dašić, sekretarka Crvenog krsta Beograd.

Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija, ovom prilikom je izjavila :„Društvena odgovornost i briga o zajednici u kojoj poslujemo je naše strateško opredeljenje koje se redovno realizuje tokom cele godine. To radimo zajedno sa našim potrošačima, kao i zaposlenima i dobavljačima. Ove godine donirali smo preko hiljadu tona hrane, učestvovali smo u velikom broju humanitarnih i volonterskih akcija, a sada Crvenom krstu doniramo  robu u vrednosti od 120 000 evra u okviru koje, posebno želim da naglasim, ima 60 000 pelena. Prilika da jednu uspešnu godinu završite na ovakav način jeste naša najveća radost, tada vaš posao dobija pun smisao jer pomažete onima kojima je pomoć najpotrebnija“.

Kompanija Delez Srbija , kao društveno odgovorna kompanija,  ima dugogodišnju saradnju sa Crvenim krstom Beograda, od postavljanja kasica u Maxi objektima,  humanitarnih akcija u Nedelji solidarnosti, povodom novogodišnjih praznika I Sajma održivosti.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link