UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice FOP aktuelnosti

Kompanija ELIXIR GROUP nova članica Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 05. decembar 2019. – Forum za odgovorno poslovanje, poželeo je dobrodošlicu i uručio Memorandum o razumevanju kompaniji ELIXIR GROUP, koja se nedavno priključila mreži društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

Elixir Group je regionalni lider u proizvodnji kompleksnih mineralnih đubriva visokog kvaliteta, fosforne kiseline i ostalim segmentima agrobiznisa.

Održivi razvoj, racionalno korišćenje prirodnih resursa, investiranje u napredna tehnološka rešenja u cilju zaštite životne sredine kao i odgovornost prema generacijama koje dolaze je jedno od prioritetnih usmerenja.
Stvaranje moćne profitabilne poljoprivrede i povratak Srbije i domaćeg proizvoda starim i osvajanje novih tržišta kroz implementaciju domaćih i inostranih iskustava, uz ukazivanje poverenja potvrđenim naučnim i obrazovnim institucijama iz zemlje i sveta je vizija kompanije Elixir Group.

Forum za odgovorno poslovanje okuplja vodeće lidere koji doprinose razvoju društva kroz principe odgovornog poslovanja. Inovativnim pristupom održivom poslovanju, podstiče sve oblike biznis sektora da na različite načine doprinesu razvoju duštva. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, i sinergijom resursa i znanja razvijaju alate za upravljanje društveno odgovornim aktivnostima, i tako ostvaruju merljiv društveni uticaj.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link